Spolek SFinga

Trápí vás úzkosti při kontaktu s lidmi, je pro vás těžké zapadnout mezi ostatní, máte na sebe při kontaktu s lidmi přehnané nároky, je pro vás těžké mluvit před ostatními, trápí vás pocity osamělosti?

My to máme podobně! Přijďte mezi nás to překonávat společně! 

Jsme Spolek SFinga. Jsme komunita lidí, kteří řeší nebo řešili různé životní výzvy týkající se jejich psychiky. Pojítkem je sociální kontakt s lidmi a překážky, kterým při něm čelíme. Ať už se jedná o sociální fobii, zvýšenou sociální úzkost,  vyhýbavou poruchu osobnosti nebo něco jiného spojeného s úzkostmi při sociálním kontaktu, jste u nás vítáni.

Připojte se k nám a pojďte nám pomoci budovat prostředí plné porozumění, podpory a naděje. 

Náš spolek funguje již od roku 2010. Lidí naším spolkem prošli již stovky a přibývají další, buďte jedním z nich. Jsme spolek založený na čisté svépomoci. Všichni jsme lidi, kteří si těmito problémy procházejí nebo prošli. Nemáme tudíž žádné placené zaměstnance, celý náš koncept je založen na dobrovolnosti a aktivitě účastníků. 

Jak se můžete zapojit?

Můžete přijít na naší svépomocnou skupinu, která se koná každé pondělí již mnoho let. Ta v Praze probíhá momentálně na adrese Vratislavova 30/8, Praha 2 od 18:30 do 20:30.  A nově máme skupinu i v Brně na adrese Kounicova 944/5. 

Kromě toho pořádáme i pobyty, besedy, přednášky a různé jiné volnočasové aktivity. Více se můžete dozvědět v konkrétních záložkách v nabídce. 






Následující setkání

Následující setkání